dimecres, 3 de març del 2010
Darrere el teu benestar hi ha l'empresa!
En les últimes dècades, la defensa dels valors de l’empresa s’ha fet difícil, a l ‘Estat Espanyol, sobretot en el camp polític, intel•lectual i dels mitjans de comunicació, perquè ha estat víctima de les modes que s’han presentat com a progressistes. Aquests sectors juntament amb els mitjans de comunicació han posat al mateix sac a especuladors i empresaris. Els empresaris, a diferència dels especuladors, són líders que gestionen l’empresa amb vocació de perdurabilitat. Per mi un empresari és una persona que té una idea, unes habilitats i sobretot té l’audàcia de fer-la realitat.
La Cambra de Comerç de Girona celebra el seu Centenari, en motiu d’aquesta celebració la Cambra vol posar l’accent en la contribució que fa l’empresa al benestar de la nostra societat, fomentant la cohesió social i el progrés. Per això ha posat un mural a la façana de la corporació amb la voluntat d’enviar el següent missatge: “Darrere el teu benestar hi ha l’empresa”. Una expressió que serveix d’homenatge i reconeixement a l’empresa. Cal recordar que l’empresa és la suma de treballadors i empresaris.
Per molts anys Cambra de Comerç de Girona!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Típic de la Cambra, tot es queda en la façana...
ResponEliminaDarrera de la façana hi ha una any de moltes activitats.
ResponEliminaM'encanta el lema: darrere el teu benestar hi ha l'empresa
ResponEliminaBenvolgut Eduard , en primer lloc agrair-te la teva aportació, d’altra banda crec avui dia ja em superat l’estereotip del típic empresari amb el puro i exclusivament preocupat per enriquir-se o especular. A Girona, a diferencia d’altres indrets predominen els empresaris petits i mitjans que tiren endavant amb esforç, amb gran dedicació i amb compromís tant amb els treballadors com amb la societat i en el territori. I no oblidis que hi ha empreses d’un o dos treballadors i molts exemples de sistema cooperatiu on el propi treballador és propietari i participa a la presa de decisió. A reveure.
ResponEliminaDavid Coromina