dijous, 22 d’abril del 2010

Masoliver Grup, invulnerable a la crisi


La comarca de la Garrotxa és una terra fèrtil de nous projectes, de noves iniciatives i de profitosos contactes empresarials. Als últims trenta anys, la nostra economia experimenta molts contrastos: en la seva major part està dominada per un llarg i intens creixement de l’economia, però que acaba amb una crisi profunda, de dimensions incertes. No cal insistir-hi més, doncs tots coneixem i patim el complicat moment econòmic que ens toca viure, tanmateix d’aquesta comarca, des de la iniciativa privada, sorgeixen i s’impulsen propostes concretes que fan rutllar l’activitat empresarial.
El secret del seu èxit ha estat la comunió familiar, la dedicació, l’afany de superació, la innovació tecnològica i la màxima exigència en la qualitat dels productes i els serveis, però sempre guardant fidelitat a les seves arrels empresarials. Amb els anys, les empreses han canviat els processos de producció, les relacions laborals, la maquinària i la tecnologia, però al darrere sempre hi ha hagut un equip de professionals atent a les novetats i que ha sabut superar les dificultats i les crisis.
N’és un bon exemple l’empresa de distribució d’aliments i begudes Comercial Masoliver. Ara ja fa 31 anys que inicià la seva activitat empresarial amb una sola marca, tot i que al 2010 en comercialitza més de 60.
Sandra Masoliver, la seva directora general, comenta que l’objectiu a curt termini és jugar fort pels productes biològics, sobretot pels productes de Soja i els aliments sense Gluten. Masoliver Grup, des dels inicis, ha estat molt ben situat en el mercat internacional, impulsant noves exportacions i a mig termini obrirà un centre de producció a Santo Domingo per facilitar l’entrada dels seus productes als Estats Units. Al 2009, l’empresa va facturar 32 milions d’euros i actualment té una plantilla de 72 treballadors. Avui dia dirigeix l’empresa la segona generació. Masoliver Grup continua creixent, innovant, exportant i ha esdevingut invulnerable a la crisi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada