dissabte, 18 de setembre del 2010

Comunicació i turisme a Lloret de Mar

M’arriba informació d’un esdeveniment anomenat Comitur que es celebrarà el proper 23 de setembre a Lloret de Mar a partir de les 10.00h del mati.

Comitur, Congrés de Comunicació i Turisme a Internet, neix gràcies a l’entusiasme dels emprenedors: Jordi Sureda, Juan Ant. Pozuelos, Òscar Portela i Noelia Librán. L’objectiu de la trobada és conèixer les últimes tendències i les grans possibilitats en la utilització d’eines de comunicació per generar negoci que té a l’abast el sector turístic de casa nostra a Internet i que de moment la gran majoria no sap aprofitar.

Es tracta de reunir a professionals i emprenedors , comptarà amb la participació d’experts en turisme, d’agents al servei de la competitivitat de la empresa i de comunicadors especialitzats amb les xarxes socials. Són trobades dinàmiques per intercanviar coneixements i experiències. Aquest any, el congrés aprofundirà en l'ús de mitjans socials: Facebook, Twitter, 4square,… A més, durant la jornada els assistents podran accedir si ho desitgen a dos workshops que s'impartiran paral•lelament al mateix centre de congressos.

Vegeu el programa:http://www.comitur.cat/programa

Si repassem el rànquing dels negocis que triomfen i tenen més èxit a Internet, potser serà cert que la seva fortalesa no rau en l’habilitat informàtica sinó en l’habilitat de contingut, és a dir periodística o de comunicació?
Apunteu-vos-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada