dissabte, 6 de febrer del 2010

Pensa, és de franc!


Gràcies a l’esforç de la Cambra de Comerç de Girona, hem tingut el privilegi de comptar amb en Joaquim Lorente, un dels publicistes més prestigiosos del món. Als 27 anys va fundar MMLB, un grup de comunicació que va transformar la creativitat publicitària a l’estat espanyol. Va crear i desenvolupar marques com: Osborne, Central Lechera Asturiana, Allianz, Dodot, Evax, BBVA, Iberdrola, Camper o Fagor,... També va assessorar personalment als presidents Felipe González i Jordi Pujol. La seva tasca professional ha estat reconeguda amb més de cent premis internacionals, Cannes, Fiap, Sant Sebastià,..
Divendres va realitzar una ponència titulada “ Noves estratègies en publicitat “. Val a dir que la publicitat és un tècnica de comunicació que interessa i preocupa molt als empresaris. És també un territori que no resulta còmode a alguns empresaris, que a vegades prenen decisions publicitàries sense tenir tota la informació a les seves mans ni sense poder valorar els resultats efectius de les seves inversions. En èpoques de crisi, hem pogut comprovar com moltes empreses han restringit dràsticament les seves partides pressupostàries dedicades a la publicitat, cosa que els experts consideren un error.
Joaquim Lorente va explicar que per realitzar una bona publicitat cal que l’empresari defineixi sintèticament els valors de la seva empresa, del seu producte o del servei que vol donar a conèixer. La publicitat ha de crear valor a la marca, convèncer i fer punteria per arribar al públic objectiu. També va afirmar que davant la incertesa de l’evolució del mercat cal posar-hi passió i creativitat.
Us vull recomanar el seu llibre “ Piensa es gratis” una guia per desenvolupar la creativitat i el talent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada