dimarts, 30 de març del 2010

El secret de l’èxit del Barça


La qualitat de la gespa s’ha convertit en una eina clau en la practica del futbol d’alta competició. Des de les primeres files de la tribuna del Camp Nou s’observa una frondosa i espessa catifa verda que et convida a fer-hi una becaina més confortablement que en qualsevol matalàs d’última generació. És una gespa pensada i preparada per tal que la pilota hi llisqui a gran velocitat i el vot sigui perfecte, és la llavor de l’excel•lent joc que practica el Barça. La cura de la gespa és una feina ben feta que realitza Royal Verd del Grup Morera, empresa que ha desenvolupat una gran cultura corporativa: orientant l’empresa cap als clients, valoritzant la innovació i la última tecnologia. Royal Verd ha demostrat la seva personalitat liderant una jornada tècnica amb el títol “La gespa com a base del futbol i imatge del club“, amb la participació dels millors professionals de l’Estat, en l’àmbit del manteniment dels camps de futbol.
I pensar que tot va començar en una petita botigueta a Olot al 1955, la llavor d’una gran empresa, amb la compravenda de productes del camp. Al 1970, s’inaugura el primer Agrocomerç a Olot que representarà el primer model de punt de venda , que desprès s’instal•larà a Vic, Girona, Figueres, Ripoll, Les Preses, La Vall d’en Bas i la Bisbal d’Empordà. L’empresa prospera i innova, sense deixar el sector primari, i crea una empresa dedicada a les gespes i a la jardineria esportiva i a l’oci. Posa en marxa una divisió dedicada a l’alimentació d’animals de companyia. Les marques del Grup Morera són: Llavors Morera, Royal Verd, Morera Agrocomerç, Murri i Kebó. L’empresa té 75 treballadors i factura 15 milions d’euros anuals.
Ara que les xarxes socials i a la televisió tothom parla del famós anunci que comença dient: ” quin és el secret del seu èxit es preguntava tothom”.
Una de les respostes que s’han oblidat és: La gespa!

1 comentari:

  1. Vaja amb la gent d'Olot! ;) Això es mereix una vista del Barça a la capital de la Garrotxa!

    ResponElimina