dilluns, 22 de novembre del 2010

Per fi una bona campanya de promoció de la Costa Brava i el Pirineu de Girona !

La nit de dimecres 17 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, el Girona Convention Bureau amb la col•laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van organitzar l’acció empresarial i promocional : “Costa Brava i Pirineu de Girona, destinació de turisme de negoci”. En l’acció es presentava a 200 professionals del sector dels congressos, agències organitzadores d’esdeveniments, directors del màrqueting i de recursos humans de grans empreses catalanes i internacionals amb seu a Barcelona, i empresaris gironins del sector del turisme de negocis, els millors actius de l’oferta pel turisme de negocis a Barcelona.



La participació de personalitats del món de la gastronomia, Ferran Adrià i Joan Roca, la cultura, Antoni Pitxot i Eudald Carbonell, el món empresarial, Dídac Lee, i l’esport, Tommy Robredo, Josep Blanco, Miquel Suñer i Ivan Tibau, en la promoció i projecció del turisme de negocis gironí varen actuar com a ambaixadors en l’acció que tenia per objectiu aconseguir que es celebrin més congressos, reunions i viatges d’incentiu a Costa Brava Pirineu de Girona.
L'èxit s'aconsegueix promocionant els indrets amb autenticitat i amb persones de casa. Cal felicitar al Girona Convention Bureau doncs la feina ben feta no té fronteres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada